Publiser annonsen din med Google Adwords i dag

Bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Med Googel AdWords betaler du bare når kundene klikker på annonsen for å gå til nettstedet ditt, eller ringer deg.

Hvorfor bør jeg bruke Google AdWords?

Tiltrekk deg flere kunder

Uansett om du ønsker å tiltrekke deg nye besøkende til nettstedet ditt, øke salget på nettet, få telefonene til å kime eller sørge for at kundene kommer tilbake, kan Google AdWords hjelpe deg.

Nå frem til rett målgruppe til rett tid

La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr.

Annonsér globalt eller lokalt

Du kan målrette annonsene mot kunder i visse land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din.

SEO Søkemotoroptimalisering strategi opencart adwords

Du betaler kun når du oppnår resultater

Ingen besøk, ingen utgifter

Det er gratis å registrere seg for Google AdWords. Du betaler kun når noen klikker på annonsen og går til nettstedet ditt, eller ringer deg. Altså når markedsføringen fungerer.

Velg selv budsjettet du vil starte med

Du bestemmer selv hvor mye du vil investere. Bare start med et dagsbudsjett du kan leve med, og juster det så etter behov. Mange bedrifter får en god start med et budsjett på bare 100–200 kroner per dag.

Vi er her om du trenger oss

Med Google AdWords kan du administrere kampanjen på egen hånd, eller du kan ringe oss på og få gratis støtte og hjelp med konfigurasjonen fra en av ekspertene våre.

Vi i LEVEL digital har dyktige medarbeidere som er sertifisert i Google Ads, og har lang erfaring digital markedsføring