Kundeportal for
Inovamediacal

Kunde

Inova Medical AS

Kategori

Nettsider

Om dette prosjektet

Inova Medical AS tilbyr helsetjenester i det internasjonale markedet som ikke er tilstrekkelig i Norge eller har for lange ventelister. Frem til nå har sending og utfylling og behandling/oversetting av div. helse skjemaer gått manuelt, som gjør at denne prosessen har vært veldig tidkrevende, både for kunder og for Inova Medical.

Level Digital har nå utviklet et eget kundesystem som tar seg av bruker registrering med nødvendig informasjon, tilgang til nødvendige skjemaer, og mulighet for å fylle ut og sende inn skjema. Om kunden trenger pause i utfyllingen av et skjema, vil en kunne fortsette der en slapp om en ønsker det. Alt er lagt til rette for kundens beste.

Største delen av systemet ligger likevel i back-end hvor Inova Medical kan ha full kontroll via dashboardet. Her kan de se siste registrerte brukere, printe ut profil, se siste innsendte skjemaer, gå gjennom og behandle skjemaer, laste ned skjema som pdf, og selvsagt holde system på hvor en hver enkelt ligger i prosessen. Hele systemet er også utviklet etter en «no-name» profil som gjør det umuligt for andre å hente ut personlige opplysninger.

Dette er en jobb vi kan si oss veldig stolte over. Og vi ønsker å takke Inova Medical så mye for oppdraget, og vi ser frem til videre samarbeid fremover.