Bookingsystem for nettsider

Er du en tjenesteleverandør og har en nettside, er et godt bookingsystem, som enkelt lar kundene booke dine tjenester på nett, et must. Enten du driver med utleie av ferieleiligheter, hytter, båter eller biler, driver en frisørsalong eller med skjønnhetspleie, har et trenings- eller tatooveringsstudio, er fordelene med et bookingsystem mange.

Hvordan kan et bookingsystem hjelpe deg?

Et godt og effektivt bookingsystem forenkler hverdagen, og sparer deg for tid og penger. Du slipper å bruke tid på å besvare telefoner og e-poster, og kan konsenterere deg om jobben. Booking på nettsiden gir deg flere kunder, ved at det senker terskelen for å bestille en tjeneste for kunden, og betaling ved bestilling av tjeneste gjør at du ikke lider økonomisk tap hvis kunder ikke møter opp til avtalt tid. Med et nettbasert bookingsystem kan du sende ut automatiske booking-bekreftelser og påminnelser, og la kundene selv booke om time, om noe skulle ha kommet i veien.

Bookingsystem for nettside

Hvilket bookingsystem bør du velge for din nettside?

Det finnes mange løsninger for online booking på markedet, men å finne en løsning som passer for deg og ditt behov, er ikke alltid like lett. Forskjellige bookingsystem er tilpasset forskjellige virksomheter og bransjer. Hvis en driver med utleie av leiligheter og hytter trenger du et bookingsystem som ikke bare lar brukerne velge dato for booking, men også filtrere for antall sengeplasser og andre fasiliteter. Hvis du driver en frisør- eller skjønnhetssalong ønsker du kanskje at kundene, i tillegg til tidspunkt, skal kunne velge mellom forskjellige tjenester og tjenesteytere. Om du leverer tjenester hjemme hos kunder eller på forskjellige adresser, har du kanskje behov for å for å sette av tid mellom hver bestilling, så du har tid til å forflytte deg mellom forskjellige adresser. Vi i LEVEL digital har erfaring med implementering av bookingsystem, for en rekke forskjellige servicebedrifter.

Fra våre lokaler i Haugesund, lager vi bookingløsninger for nettsider over hele Norge

En god bookingløsning for nettet

Et godt bookingsystem, er ikke bare et system som gjør din hverdag bedre, det skal også gjøre kundenes hverdag bedre. Det skal være oversiktlig og enkelt å bruke, så kundene lettest mulig finner tjenesten de leter etter. Det skal inneholde så få steg som mulig, mellom valg av tjeneste til betaling, så ingen kunder faller fra på veien. Og det skal ha en betalingsløsning som er sikker og tillitsvekkende hos kunden, så de ikke kvier seg for å oppgi betalingsinformasjon.

Bookingsystem på nett

LEVEL digital kan bookingsystem og nettsider

Vi i LEVEL digital har oversikten over hvilke bookingsystem som fungerer for hvert bruksområde, hjelper deg å finne en løsning for booking på nett som er tilpasset ditt behov. Vi tilbyr også en rekke andre digitale tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra design av nettside, oppsett av nettbutikk, logo og visuell profil, annonsering og synlighet på nett. Ta kontakt i dag for å høre hvordan LEVEL digital kan gjøre din digitale hverdag bedre.

Et godt bookingsystem, er ikke bare et system som gjør din hverdag bedre, det skal også gjøre kundenes hverdag bedre