Annonser på nett med Google Ads!

Nå ut til kundene med annonsering på Google Ads. Google Ads, tidligere AdWords, er et kraftig verktøy for nettannonsering. Nå kundene dine når de etterspør tjenester eller produkter dere leverer, på nettet. Ved å bruke Google Ads kan en opprette effektive kampanjer, og målrette de mot den rette kundegruppen. Vi i LEVEL digital har dyktige medarbeidere som er sertifisert i Google Ads, og har lang erfaring digital markedsføring.

Hvorfor annonsere på nettet med Google Ads?

Nettannonsering med Google ads gir tidligere uante muligheter for spissing av reklamekampanjer og annonser. Hvor annonsering i trykkede publikasjoner når ut til gud og hverman, uten å ta hensyn til om de er i markedet for å kjøpe deres produkt, kan en med digital markedsføring rette annonsene inn mot kunder som er klare for å handle, og ved det redusere annonseutgiftene, og øke konvertreringsraten. Dette kan gjøres ved å rette anonnsere på nettsider med tema forbundet med deres produkt eller tjenester, eller rette annonseringen mot nettbrukere som har gjort nettsøk på lignende produkter og tjenester.

Google ads annonse

Hvilke muligheter gir Google Ads?

Google Ads gir deg valg. Om dere er en nystartet bedrift og ønsker å bygge opp merkevaren deres. Om dere er i ferd med å lanesre et nytt produkt på markedet. Om dere leverer en tjenste, og ønsker å være der når kunden trenger dere. Sammen med Google Analytics er Google Ads et karaftig verktøy for retargeting av tidligere kunder, eller kunder som har vært innom nettsiden deres og kikket på produkt, uten å konvertere. Med Google Ads, og LEVEL digital bak kampanjen, er mulighetene deres. Vi finner de beste løsningene for å oppnå deres mål.

Fra våre lokaler i Haugesund, oppretter vi nettkampanjer for nettbutikker og nettsider over hele Norge

Hva er Google Ads?

Googel Ads er synlighet. Google Ads består av to annonserings-nettverk, Google Search Network, og Google Display Network. Hvilket hvilket nettverk en velger å annonsere på avhenger av hvilken målsetning en har med reklamekampanjen. Vi i LEVEL digital hjelper deg å finne det rette nettverket, og lager de rette annonsene, for hvert nettverk.

Google ads statistikk
Google Display Network.

Har du noengang vært inne på en nettbutikk og kikket på joggesko, for senere se en tilbudsannonse for de samme skoene på en nettavis? Da har du sett Google Display Network i bruk! Google Display Nettwork er et veldig effektivt verktøy for å annonsere for varer, eller for merkevarebygging. Nettverket er brukt av millioner av nettsider for å selge annonser, og Google Ads lar deg velge hvor, når og mot hvem, du ønsker å annonsere.

Google Search Nettwork

Har du noengang søkt etter en rørlegger på Google, og lagt merke til at øverste plassene er tatt av annonser for lokale firmaer? Da har du sett Google Search Network i bruk! Google Search Network lar kundene finne deg når de trenger dine tjenester eller produkt. Google Ads lar deg velge spesifikke søkeord, og geografisk område, å rette dine anonnser mot.

Vi i LEVEL digital har dyktige medarbeidere som er sertifisert i Google Ads, og har lang erfaring digital markedsføring.

Hva koster det å annonsere med Google Ads?

Det bestemmer du. En av fordelene ved å annonsere på nett med Google Ads er den store fleksibiliteten, på Google Ads finnes det ingen nedre- eller øvre grense for annonseringsbudsjett. Google Ads lar deg velge mellom flere betalingsmodeller, en kan betale for hver gang noen ser annonsen, hver gang noen klikker på annonsen, eller for hver gang annonsen fører til en konvertering. Dette er bare noen av betalingsmodellene en kan velge mellom på Google Ads, hvilken modell som er mest hensiktsmessig for deg, avhenger av produkt, og målsetting med reklamekampanjen. Våre markedsførere hjelper deg å finne det rette budsjettet og betalingsmodell, så du får mest igjen for hver annonsekrone.

Google ads strategi

Hvorfor vente med Google Ads?

Det er ingen grunn til å vente! Nå ut til kundene, bli sett, bli kjent og øk omsetningen. Vi i LEVEL digital hjelper deg med å komme igang med nettannonseringen, fra start til slutt. Fra strategi, valg av nettverk, betalingsmetode, utforming av annonser, kjøp av annonseplass, til endt kampanje. Om du har behov for andre nett-tjenester, som utforming av nettside, oppretting og drift av nettbutikk, online betaling, søkemotoroptimalisering eller grafisk profil og logo, har LEVEL digital kompetansen og erfaringen. Ta kontakt i dag og finn ut hvordan LEVEL digital kan gjøre din digitale hverdag bedre!

Vi i LEVEL digital hjelper deg med å komme igang med nettannonseringen, fra start til slutt