Lage nettside

Nettsider har på kort tid blitt et stort fokus i mange bedrifter, dette grunnes den store trafikken som kommer med å være på internettet. Det er ikke bare bare å lage en nettside i dag, man må tenke på sikkerhet, SEO og mye mer. Om du og din bedrift trenger en nettside er dette artikkelen for deg.

Hvorfor trenger du en nettside?

Nettsider er den moderne verdens butikk fronter. Hvis du har en god nettside med alt som trengs bak kulissene vil dette være en stor mulighet for å utvide markedet til din bedrift.

Nettsider er også fantastiske informasjonskilder, hvis noen lurer på noe er Google den første plassen folk oppsøker for å finne svaret. Det er derfor viktig å ha godt innhold og gjøre siden din synlig med SEO.

Lage en nettside

Hvordan lage en nettside?

Når man skal lage en nettside er mye å tenke på, fra hvordan man vill bygge den opp til hvordan man skal markedsføre den. Det første valget bedrifter må ta i dag når det gjelder webdesign er om de skal bruke interne ressurser og utvikle en egen side eller kjøpe dette av et tredjeparts firma.

Når et slikt valg skal ta tenker bedriften ofte på kostnader, og vil heller lage en side selv. Dette kan i noen tilfeller være en god ide, men er i de fleste tilfeller et dårlig valg. De fleste bedrifter har ikke ansatt personer som kan webdesign, SEO og Annonsering på nett. Dette fører til at sidene blir laget på en dårlig, usikker og kostbar måte. Det er her vi i Level Digital kan hjelpe til, vi har ansatte med lang erfaring innen alle felter av webdesing, SEO og annosering på nett.

Fra våre lokaler i Haugesund, lager vi nettsider for bedrifter over hele Norge

Hvordan lage en nettbutikk?

Hvis du vil bruke din nettside som en nettbutikk er det fult mulig. Dette kan gjøres med ulike rammeverk og tilleggsfunksjoner. De mest populære rammeverkene for nettbutikker i dag er WooCommerce, Magento, Shopify, og OpenCart. Alle disse er fantastiske rammeverk med vært sitt felt. Les mer på nettbutikk siden vår for mer info om dette.

Lage en nettside

Hvordan bli synlig for Google?

Når nettsiden din er opprettet har du kommet langt, men du er ikke i mål enda. For å få nytte ut av nettsiden din må du få trafikk på den. Dette kan være vanskeligere enn det høres ut. Prosessen som utføres når man optimaliserer siden til dette kalles SEO eller søkemotoroptimalisering på norsk. Dette handler om å gjøre sidene dine mest mulig attraktive for Google slik at du kommer høyere opp på listen.

Det er også smart i mange tilfeller å lage annonser på Google. Dette er en lang prosess som kan bli kostbar hvis det blir utført feil.

Vi i LEVEL digital har dyktige medarbeidere som er sertifisert i Google Ads, og har lang erfaring digital markedsføring.

Vi i LEVEL Digital har lang erfaring i alt du og din bedrift trenger for å opprette og vedlike holde alle typer nettsider. Du kan ta kontakt med oss her.