Magento nettbutikk

Trenger du en nettbutikk? Eller har du en nettbutikk som ikke fungerer optimalt? Vi i LEVEL digital lever nettbutikker basert på Magento sin plattform.
Å komme i gang med e-handel kan være utfordrende, det er flere hensyn som må tas med tanke på valg av plattform, betalingsløsninger, design av nettside og strategi for synlighet. I et marked hvor konkuransen mellom nettbutikker blir stadig mer tilspisset er det viktig å gjøre de riktige valgene, og gå i dybden, for å vinne kunder og markedsandeler. Det er de små detaljene kan utgjøre den store forskjellen. Vi i Level Digital ønsker at våre kunder skal lykkes, og tilbyr en komplett pakke for oppretting av nettbutikker.

En nettbutikk som fungerer

Magento er en av markedets mest populære løsninger for nettbutikker, med en markedsandel på 25%. For større nettbutikker, og nettbutikker med ambisjoner om å vokse, er Magento sin platform førstevalget.

Magento har blitt kåret til årets plattform, for business to business, og business to consumer, 4 ganger av fagtidskriftene Forrester og Gartner. Magento er en del av Adobe konsernet, og basert på åpen kildekode, noe som sikrer en stabil plattform for fremtiden, og et utviklermiljø som gir deg tilgang til et stort antall utvidelser.

Magento er en fleksibel plattform for nettbutikker, som passer for både små og store aktører. Magento lar deg begynne i det små, og skalere opp etter hvert som vareutvalg, omsetning og ambisjoner øker.

Magento nettbutikk statistikk

Et design som konverterer

Det er mange forskjellige meninger om hva som utgjør god webdesign. Vi i LEVEL digital har et pragmatisk syn på design. God design avhenger av hvilken fuksjon nettsiden skal tjene, og for nettbutikker handler god design om konvertering. En Nettbutikk skal være enkel å navigere for kundene, så så de raskt finner frem til varene de ønsker å kjøpe. Den skal være rask, fordi ingen liker å vente, og responsiv, fordi stadig flere bruker mobile enheter for å handle på nett. Dette betyr ikke at vi ikke er opptatt av design, det betyr at vi tar ikke øynene av ballen. En god butikk, er en butikk som selger.

Fra våre lokaler i Haugesund, leverer vi nettbutikker basert på Magento til hele Norge

LEVEL digital leverer

LEVEL digital har lang erfaring i oppretting og drifting av nettbutikker baset på Magento sin plattform. Vi har dyktige markedsførere, web- og systemutviklere, som hjelper deg med å komme i gang med din nettsatsing. Oppretting av nettbutikk, design og utforming av nettside, profil og logo, betalingsløsninger, oppsett av Google Analytics, synlighet og annonsering på nett. Og ellers alt som skal til for å starte en suksessfull nettbutikk, vi har den nøvendige kompetansen og erfaringen.

Magento nettbutikk mobil