Microsoft Teams

Et effektivt system for videokonferanser, videosamtaler, samhandling og kommunikasjon

Har du behov for en løsning for videokonferanser, og for å forbedre kommunikasjon mellom dine ansatte som har hjemmekontor, er Microsoft Teams et godt og effektivt verktøy.
Microsoft Teams setter en ny standard for samhandling i organisasjonen. Med Teams på laget kan menneskene i organisasjonen enkelt kommunisere via chattevinduer, opprette gruppesamtaler, videosamtaler, dele filer, og sette opp møter. LEVEL Digital har kontorer i Haugesund og hjelper bedrifter på Haugalandet med implementering av Teams. Kom i gang med Teams for din organisasjon i dag, og ta intern kommunikasjon opp til et nytt nivå.

Samhandling og kommunikasjon

Teams er en del av Office 365, hvor de beste Microsoft Office-programmene og tjenestene er samlet i en pakke. Teams er en spennende nyvinning fra Microsoft, og blir stadig med populær blant norske virksomheter.

Teams er et digitalt knutepunkt som samler innhold og apper på en plattform for samhandling. Teams er spesielt nyttig for arbeidsformer hvor mobilitet, fleksibilitet og samhandling er avgjørende.

Med Teams slipper en å søke i lange tråder med interne e-poster for å finne informasjon. Teams lar arbeidsgrupper kommunisere i sanntid, enten som grupper eller i privat chat. En kan diskutere nye ideer med en kollega i en privat samtale, før man deler den med resten av medlemmene i organisasjonen. Arbeidsgruppen kan nettmøter over Skype, hvor en kan dele filer og samarbeide om dokumenter i sanntid.

Som en integrert del av Office 365 ligger Teams på toppen av ofte brukte verktøy som Word, Excel, PowerPoint, SharePoint og OneNote. Teams gir arbeidsgrupper alt de trenger for å skape et enklere, mer produktivt og effektivt samarbeid på tvers av organisasjonen.

Microsoft Teams støtter de mest brukte operativsystemene, Windows, Mac, Android, iOS og nettlesere. Du kan i tillegg integrere favorittapper som Planner, Trello og GitHub

Teams lar deg:

  • Holde alle i virksomheten oppdatert på en enkel og effektiv måte
  • Opprette virituelle møterom
  • Avholde videokonferanser og videosamtaler
  • Dele filer, apper eller skrivebord, via chatvinduer eller Skype
  • Gi ansatte i virksomheten tilgang til felles filer i Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, mm.
  • Opprette og redigere dokumenter direkte i Teams
  • Feste viktige filer, apper og områder, så de er lett tilgjengelig for alle i teamet

LEVEL Digital hjelper deg komme i gang med Teams!