Nettannonsering

Vi bygger gode nettkampanjer på Google Ads og Facebook

Hvorfor nettannonsering?

Nettannonsering med gir tidligere uante muligheter for spissing av reklamekampanjer og annonser. Hvor annonsering i tradisjonelle medier når alle, uten å ta hensyn til om de er i markedet for deres produkt, kan en med digital markedsføring rette annonsene inn mot kunder som er klare for å handle.

Dette kan gjøres ved å rette anonnsere på nettsider med tema forbundet med deres produkt eller tjenester, eller rette annonseringen mot nettbrukere som har gjort nettsøk på lignende produkter og tjenester.

Digital markedsføring reduserer annonseutgiftene, og øker konvertreringsraten!

Ansatte Kontakt Oss Odd Andreas
Odd-Andreas Våge

995 74 152

ova@levelgroup.no

Vi bygger gode nettkampanjer!

LEVEL digital har lang erfaring innen digital markedsføring, og hjelper deg med å komme i gang med nettannonseringen, fra start til slutt. Vi hjelper deg med å legge strategi, valg av annonseplatformer, utforming av annonser og annonsetekst, kjøp av annonseplass og måling av resultater.

Sertifisert i Google Ads og Facebook blueprint

Vi har dyktige og dedikerte medarbeidere som brenner for digital markedsføring og målbare resultater. Vi er sertifisert i Google Ads og Facebook Blueprint, som er de største kanalene for nettannonsering.

Vi gjør deg synlig på nettet!

Vi er en totalleverandør innen digital synlighet, og kan hjelpe deg og din bedrift med synlighet på organiske søk såvel som betalt annonsering.

Vi hjelper deg med å identifisere de viktigste søketermene for din nettside, og tilrettelegger siden for søkemotorer, så potensielle kunder finner deg, når de etterspør hva du leverer, på nettet.

Kontakt oss i dag og hør hvordan vi kan hjelpe deg med digital synlighet!

Kontakt oss: