Nettbutikker, E-handel og Betalingsløsninger – made in Haugesund!
Shopify Partner fra 2017!

Det finnes i dag mange ulike systemer for å bygge en nettbutikk. Vi i LEVEL Digital benytter oss av kjente og velprøvde opensource systemer som OpenCart, WooCommerce og Magento. Vi tilbyr også betalingsløsninger fra enkle PayPal til skreddersydde løsninger fra Stripe, Dibs, Nets og Klarna. Våre programmerere er sertifisert i samtlige løsninger, for å sikre deg en en best mulig nettbutikk! Vi er nå også Shopify Partner i Norge, og kan sette opp skreddersydde løsninger for deg også med kassesystem!

Hva er viktig ved valg av nettbutikk system og leverandør?

Det blir hvert år omsatt for flere milliarder kroner på nett – og tallet er stigende. Så hva er viktig å vurdere når en går med tanker om å starte med E-handel og sette opp en nettbutikk? Det første og viktigste valget er å gjøre en nøye vurdering av hvilket system du skal bruke. Deretter er det viktig å finne den betalingsløsningen som er tilpasset din omsetning, og har mulighet til å «vokse» både med systemet og betalingsløsningen. Det viktigste etter vår mening med oppstart av nettbutikker å velge LEVERANDØR av disse tjenestene. Vi i LEVEL Digital Haugesund har jobbet med nettbutikker og utvikling av disse i over 15 år! Vi har lang erfaring om hva som skal til og sørger for at du blir satt opp med best mulig løsning.

Nettbutikk Betalingsløsning Opencart Magento WooCommerce Prestashop

Våre åpen kildekode systemer som OpenCart, WooCommerce og Magento ivaretar alle dette. Vi er også sertifisert som utviklere i samtlige systemer.
LEVEL digital har avtaler med alle de store selskapene for betaling på internett «betalingsløsninger» som PayPal, Stripe, Dibs, Nets og Klarna. Disse aksepterer betaling med forskjellige kort som Visa, MasterCard, Diners, faktura og mange flere muligheter.

Fra våre lokaler i Haugesund, leverer vi nettbutikker og betalingsløsninger til bedrifter i hele Norge