Ny nettside?

Vi bygger nettsider med funksjon, brukervennlighet og synlighet i fokus!

Hva er en god nettside?

#1 Funksjon

En god nettside er langt mer enn et fint design. En god nettside er en nettside som tjener funksjonen den er ment å fylle, enten det er varemerkebygging, informasjon om tjenester, eller salg av varer.

#2 Brukervennlighet

En god nettside kommuniserer med brukeren raskt og konsist, og har en oppbyggnig som gjør det enkelt for brukeren å finne informasjonen de ser etter, enten det er en tjeneste, vare eller kontaktinformasjon.

#3 Synlighet

Hvorfor ha en nettside hvis ingen finner den på nettet? Å ha en nettside som er synlig på google, eller bing, når kundene ser etter varene eller tjenestene du leverer, har aldri vært viktigere.

Ansatte Kontakt Oss Odd Andreas
Odd-Andreas Våge

995 74 152

ova@levelgroup.no

Vi bygger gode nettsider!

Vi bygger nettsider med dine behov i fokus. Når vi starter et nytt prosjekt, begynner vi med å kartlegge ditt behov og målsetning. Hvilken hensikt skal nettsiden tjene? Hvem er målgruppen for nettsiden? Hvilket innhold skal nettsiden ha? Hvor omfattende skal siden være?

! På bakgunn av svarene til disse spørsmålene ! utarbeider vi et kart for nettsidens oppbygging, så brukene kan bevege seg gjennom nettsden med en natrulig flyt, lager en skisse for design, i samsvar med kundeprofil og målgruppe, lager innhold som gjenspeiler sidens funksjon, og bygger siden fra bunnen opp.

Nettsider med godt innhold

Hvis du har en gammel nettside, er fornøyd med tekst og bilder på denne og ønsker å overføre innhoidet fra dende til ny nettside, er det naturligvis fullt mulig.

Hvis du ikke har nettside fra før, og ikke har tid eller mulighet til å komme opp med tekst og bilder, eller ønsker nytt innhold til den nye siden, kan vi hjelpe med å utarbeide tekst og finne bilder som passer.

Vi gjør deg synlig på nettet!

En ny flott hjemmeside hjelper lite hvis ingen besøker den. At nettsiden er optimalisert for søkemotorer er avgjørende for å drive trafikk til siden.

Vi hjelper deg med å identifisere viktigste søketermene for din side, og tilrettelegger innholdet på siden for søkemotorer, så potensielle kunder finner deg, når de etterspør hva du leverer, på nettet.

Kontakt oss: