Betalingsløsning for online betaling

Selger du produkter eller tjenester på nett, er en god betalingsløsning for nettsiden din avgjørende. Ingen liker å miste kunder, men ved å velge en komplisert betalingsløsning, eller en løsning dine kunder ikke er trygg på, er det nettopp det du risikere å gjøre. Vi hjeper deg å implementere en løsning for online betaling, for din nettside eller nettbutikk, som fungerer, er trygg og som øker antall konverteringer.

Hva er en god betalingsløsning for online betaling?

En god betalingsløsning for online betaling, er kjapp, enkel, og trygg for brukerne, samtidig skal den ha en prisstruktur som er gunstig for deg og din bedrift.

online betaling

Hvilke løsninger for online betaling finnes?

Det finnes mange forskjellige løsninger for online betaling å velge mellom, og det kan være lett å miste oversikten. Dibs, Nets, Pay Pal, Vipps, Skrill, Klarna or Stripe, er bare noen av løsningene du har å velge mellom. Alle har sine fordeler og ulemper. Hvilken løsning som er best for deg, avhenger av flere faktorerer.

Hva slags varer selger du, og hvor stort er hvert salg? Hvis du selger et stort volum varer, men hver salg er en relativt lav sum, trenger du en annen betalingsløsning enn om du har lavt volum, men hvert salg har en høy sum. Enkelte betalingsløsninger tar en fast avgift per salg, andre tar en prosent av betalingsbeløpet, og noen begge deler. Noen betalingsløsninger har en fast månedsavgift, andre ikke, noen har etableringsgebyr, andre ikke, noen forutsetter at du har en innløseravtale, andre ikke.

En god betalingsløsning for online betaling, er kjapp, enkel, og trygg for brukerne, samtidig skal den ha en prisstruktur som er gunstig for deg og din bedrift

Hva må du tenke på før du bestemmer deg for en betalingsløsning?

Før du bestemmer deg for hvilken løsning for online betaling du skal velge, bør du defor ha gått nøye gjennom de forskjellige betalingsstrukturene, så du vet nøyaktig hvor mye de forskjellige betalingsløsningene vil koste i ditt tilfelle.

Ønsker du kun å ta betalt ved bruk av kort, eller ønsker du å gi kundene mulighet til å motta faktura, eller bestille med postoppkrav? Betaling via tjenester som Pay-Pal, eller Vipps blir stadig mer populære.

online betaling