OpenCart vår anbefaling innen nettbutikk!

Det finnes i dag mange ulike systemer for å bygge nettbutikker. Vi i LEVEL Digital benytter oss av kjente og velprøvde opensource systemer. Og basert på vår erfaring anbefaler vi OpenCart. Vi tilbyr også betalingsløsninger fra enkle PayPal til skreddersydde tyngre løsninger.

Vi er leverandøren som skjønner dine behov!

Vi i LEVEL Digital AS Haugesund har lang erfaring med oppsett og drifting av nettbutikker. Digitale Prosjektleder, Odd-Andreas har vunnet Gulltaggen for beste nettbutikk som nettanvarlig hos NetCom, samt utviklet butikker for både NSB og Stena Line. Vi har lang erfaring om hva som skal til og sørger for at du blir satt opp med best mulig løsning. Vår anbefaling faller på OpenCart, som er ett åpenkildekode system. OpenCart har en god oppbygging og dekker de aller fleste behov en nettbutikk trenger i dag, og i overskuelig fremtid.

SEO Søkemotoroptimalisering strategi opencart adwords

LEVEL Digital AS Haugesund har også avtaler med alle de store selsapene for betaling på internett «betalingsløsninger» som PayPal, Dibs, BBS og Paymill. Disse aksepterer betaling med forskjelleige kort som Visa, MasterCard, Diners, Bankkort og mange flere.

Opencart Nettbutikk illustrasjon

OpenCart har en god oppbygging og dekker de aller fleste behov en nettbutikk trenger i dag, og i overskuelig fremtid