Grafisk profil og logo

Ønsker du å øke synligheten til bedriften din, trenger du en god logo og en tydelig grafisk profil. Logo og grafisk profil er det første kunden ser, i møtet med din bedrift, og er derfor viktige elementer i bedriftens ansikt utad, og avgjørende for merkevarebygging.

Hvorfor trenger du en logo?

En logo skal tydeliggjøre din virksomhet, og uttrykke hvem du er. Den skal være iøynefallende, og gjøre deg lett gjenkjennelig for potensielle kunder. En god logo er avgjørende for merkevarebygging, og for å skille seg ut fra mengden. Hva som er en god logo, avhenger av bedrift, bransje og hvilke signal en ønsker å sende kunden. Utforming og fargebruk for en butikk som selger designmøbler, bør være forskjellig fra en leketøysbutikk, eller en butikk som selger tilbudsvarer.

Design av logo

Hvorfor trenger du en grafisk profil?

Din grafiske profil er et viktig hjelpemiddel for din kommunikasjon, både innad og utad. En tydelig og gjennomgående grafisk profil er avgjørende for å skape et profesjonelt, og helhetlig bilde av din bedrift. LEVEL digital hjelper deg å utarbeide en profilhåndbok tilpasset din bedrift og ditt behov. Fra fonter og farger, til bruk av logo, maler for kommunikasjon, annonsering og nettside.

En logo skal tydeliggjøre din virksomhet, og uttrykke hvem du er. Den skal være iøynefallende, og gjøre deg lett gjenkjennelig for potensielle kunder

LEVEL digital kan logo og visuell profil!

LEVEL digital har grafiske designere, med lang erfaring innen utforming av logo og grafisk profil. Vi hjelper deg å utforme en tydelig og god logo, og en helhetlig og gjennomarbeidet grafisk profil. Vi designer logoer, og lager profiler, som beskriver din bedrift og visjon, og skaper et helhetlig bilde for deg å bygge din merkevare på.

Utarbeiding av grafisk profil

LEVEL digital tilbyr også flere andre tjenester innen digital kommunikasjon, som synliggjøring, design av nettsider, søkemotoroptimalisering og nettannonsering. Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift å skille seg ut fra mengden.

En tydelig, og gjennomgående grafisk profil er avgjørende for å skape et profesjonelt, og helhetlig bilde av din bedrift