Shopify nettbutikk

Hvis du ønsker å starte en enkel nettbutikk, med et relativ lite vareutvalg, og ikke trenger å integrere den på en eksisterende hjemmeside, kan Shopify være en god løsning for deg. LEVEL digital er Shopify partner, og hjelper deg å komme i gang med nettbutikk basert på Shopify.

Hva er Shopify?

Shopify er et Canadisk selskap som har utviklet en enkel og populær løsning for nettbutikker. Shopify brukes av over 3000 nettbutikker i Norge, og av over 200 000 på verdensbasis. I motsetning til nettbutikker basert på Magento og WooCommerce, som er gratis, open-source  og med store utviklermiljøer, betaler man en månedlig avgift for å bruke Shopify. Shopify har heller ikke like store muligheter for tilpassing, og utvikling av egne løsninger, men for en liten og enkel nettbutikk, har Shopify de fleste funksjonene en trenger for å komme i gang.

Nettbutikk basert på Shopify

Nettbutikk med Shopify

Shopify er utviklet for det nord-amerikanske markedet, og din nettbutikk vil bli hostet på Shopify sin server i Canada, men Shopify lar deg velge ditt eget domenenavn, lar seg oversette til norsk, kan settes opp for norsk moms og avgifter, og lar deg integrere de mest populære løsningene for nettbetaling, som brukes i Norge, som Stripe, Klarna, Pay Pal og Vipps. Shopify har et responsivt design, det vil si at nettsidene automatisk tilpasser forskjellige skjermstørrelser og enheter, noe som blir stadig viktigere ettersom mer og mer av dagens netthandel foregår ved bruk av mobile enheter.

LEVEL digital er Shopify partner, og hjelper deg å komme i gang med nettbutikk basert på Shopify sin løsning

LEVEL digital hjelper deg i gang med Shopify

Vi i LEVEL digital hjelper deg å komme i gang med en nettbutikk basert på Shopify sin løsning, vi hjelper deg å finne rett betalingsplan for ditt behov, designer logo og nettbutikk, integrer betalingsløsninger, og optimaliserer butikken for søkemotorer (SEO). Hvis du ønsker å markedsføre den nye nettbutikken din, kan vi hjelpe deg med kampanjer på Google Ads, Facebook, og Instagram.

LEVEL digital leverer komplette løsninger for deg og din bedrift, kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg i din digitale hverdag.

LEVEL digital hjelper deg med Shopify