Smittefri handel med gratis nettbutikk!

Trenger du nettbutikk, men synes det er for dyrt?

Nå stenger deler av Norge ned igjen. Du får kanskje ikke lov til å holde butikken din åpen lengre? Da er en nettbutikk perfekt. 

Butikkvindu med stengt skilt

Vi gir bort 5 nettbutikker.

Vi har bestemt oss for å gi vekk oppsett av enda flere nettbutikker helt gratis! Denne gangen kjører vi loddtrekning av de som har meldt seg på i løpet av  fredag 26.mars (frem til midnatt). Vinneren(e) får gratis nettbutikk levert av oss, ferdig satt opp med en betalingsløsning. Du betaler bare for webhostingen av nettbutikken din (1).

Vi deler ut en gratis nettbutikk for hver 10.like vi får på vårt facebook-inlegg om denne saken. Lik & Del for å øke dine vinnersjanser.

Vi kjører denne konkurransen for å hjelpe bedrifter som kjenner det på økonomien når kundene uteblir fordi vi nå må stenge ned på grunn av korona pandemien. Vi har laget et par enkle maler som du kan velge mellom. Hvis du vil ha ditt eget design eller endre på malene, kan vi selvfølgelig gjøre det for deg. Men da påløper det ekstra kostnader.

Kontakt oss i kontaktskjemaet under, på facebook eller mail for å melde din interesse for gratis nettbutikk. Se betingelser nederst på denne siden.

Etter at LD lagde nye nettsider og ordnet med god synlighet for nettsidene våre, har vi opplevd en stor økning I henvendelser fra hele landet.
LEVEL Digital er gode på nettsynlighet.

Linn Therese Syvertsen
All Skilt & Dekor as

Synlighet på nett - Første måned gratis!

Vi i Level Digital ønsker å hjelpe bedrifter med digital synlighet. Dette er noe vi har hjulpet flere andre lokale kunder med – med stor suksess og gode tilbakemeldinger.

Dere får første måned gratis, og dette er helt uten forpliktelser videre. Dersom dere er fornøyd med oss, så kan vi tilby en meget gunstig timebank som starter fra kr 1.990/mnd for å gjøre din bedrift synlig på nett.

Dersom dere ikke er fornøyd, eller av andre grunner ikke ønsker å fortsette vårt arbeid, så kan dere helt uforpliktende si opp avtalen (uten at vi fakturerer noe).

Vi deler ut tjenester for over kr 100 000,-

Når Haugalandet nå dessverre stenger ned på ny, så bidrar vi gjerne med vår ledige kapasitet til å få flere lokale selskaper ut på nett.

Akkurat nå har vi ledig kapasitet, og vi ønsker gjerne hjelpe så mange som mulig.

Vi oppfordrer også alle til å følge med på Level Digital sine nettsider og Facebook-sider fremover, så vil det også dukke opp flere spennende «giveaways» som vil hjelpe din bedrift med å bli mer synlig på nett. De neste ukene vil det bli gjort flere kampanjer, der vi vil dele ut nettsider, samt en mulighet for din bedrift å vinne en «gratis» markedsansvarlig for din bedrift i en måned.

Level Digital gir Digital synlighet til bedrifter på Haugalandet.

Kontakt oss

Stig Blomseth

DAGLIG LEDER
Ansatte Kontakt Oss Stig

(1) Webhosting for nettbutikk koster normalt fra kr 690,- pr måned.
Vinnere av gratis nettbutikk får 3 måneder gratis, og kr 490,- per mnd ut første året.

Det er 3 måneders oppsigelsestid på webhotell/hosting.

I standardoppsettet for gratis nettbutikk inkluderer vi oppsett av nettbutikk med betalingsløsning og innlegging av inntil 20 varer og 4 kategorier. Resterende varer kan man legge inn selv, eller dere kan bestille oss for å gjøre dette.

For å kvalifisere til gratis nettbutikk må du ha en bedrift med et aktivt norsk organisasjonsnummer.

Alle priser på denne siden er eks mva