Synlighet

Søkemotoroptimalisering for nettsider og nettbutikker

Søkemotoroptimalisering

Er du synlig på nett? Er det lett for kundene å finne deg, når de ser etter tjenesten, eller produktet du leverer? Hvis ikke, trenger nettsiden din å optimaliseres for søkemotorer.

Hver gang noen skriver inn et søk i Google, presenteres de for en eller søkeresultatside. Brukerdata fra google, viser at 35% av brukerne trykker seg inn på førsteplassen på listen, 15% på andreplassen, 7% på tredje, 5% på fjerde osv. Hvis en ønsker å være med å konkurrere om nettkundene, er derfor en høy plassering avgjørende.

Ansatte Kontakt Oss Odd Andreas
Odd-Andreas Våge
Leder digital

Hva påvirker synligheten din?

I følge Google selv, er det omtrent 300 forskjellige faktorer som avgjør hvor algoritmen deres plasserer en nettside i resultatlisten. Noen av disse har Google gått ut med. De har blant annet påpekt at lastetiden, spiller en rolle for hvor høyt nettsiden plasseres blant søkeresultatene, og at innhold og sidekvalitet er avgjørende.

SEO-analytikere har også klart å finne ut en del av de resterende faktorene, gjennom eksperimentering og analyse av søkeresultat. Kunnskap som vi bruker når vi bruker når vi optimaliserer nettsider for søkemotorer.

Hvordan vi jobber med optimalisering

Vi starter med å definere hvilke søkeord og søkefraser som er viktigste for din bedift å score høyt på, mao. hvilke ord er det dine kunder bruker når de etterspør varene, eller tjenestene, du leverer på nettet. Når en har bestemt hvilke søkeord en ønsker å score for, består søkeordsoptimaliseringen av tre forskjellige deler: on-page, off-page og teknisk SEO.

On-page SEO, består i å tilpasse selve innholdet på siden, overskrifter, tekst, media, skjema og site-map, så det er lett for algoritmene til søkemotorene å finne, og tolke innholdet på siden.

Off-page SEO handler om å bygge opp sidens autoritet, så søkemotorene vet at det er en side de trygt kan sende nettbrukere til.

Teknisk SEO består, blant annet, i å redusere lastetiden til nettsiden, så søkemotorene vet at søkerne som sendes til siden vil ha en god brukeropplevelse.

Vi gjør deg synlig på nettet!

LEVEL Digital er en totalleverandør innen digital synlighet. I tillegg til optimalisering av nettsider for organiske søk, bygger vi også kampanjer på Google Ads for betalte søk, annonsering på nettsider og Facebook.

Ta kontakt i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg bli synlig på nettet!

Kontakt oss:

Ansatte Kontakt Oss Odd Andreas
Odd-Andreas Våge
Leder digital
Ansatte Kontakt Oss Stig
Stig Bolmseth
Daglig leder