Starte nettbutikk?

Vi bygger gode nettbutikker med salg, brukervennlighet og synlighet i fokus!

Hva er en god nettbutikk?

#1 Funksjon

En god nettbutikk er langt mer enn et fint design. En god nettbutikk er først og fremst en butikk som selger.

#2 Brukervennlighet

En god nettbutikk har en god og intuitiv oppbyggnig, som gjør det enkelt for brukeren å finne varene de ser etter, stømlinjeformet check out, så du ikke mister kunder i prosesen, og en betalingsløsning som er enkel og trygg for kunden å bruke.

#3 Synlighet

For å selge varer til kunder, må først kundene finne deg. En flott nettbutikk hjelper lite hvis, du ikke er tilstede når kundene søker varene du selger. Vi sørger for at din nye nettbutikk er synlig på Google og Bing.

Ansatte Kontakt Oss Odd Andreas
Odd-Andreas Våge

995 74 152

ova@levelgroup.no

Vi bygger gode nettbutikker!

Vi bygger gode nettbutikker med funksjon, brukervennlighet og synlighet i fokus, med alle integrasjonene du har behov for. Vi sørger for at nettbutikken her en god og intuitiv oppbyggning, med et responsivt design, som fungerer på tvers av enheter og nettlesere.

Vi har lang erfaring med bygging av små og store nettbutikker, for kunder i alle bransjer.

Nettbutikk på kjente plattformer

Vi utvikler nettbutikker på kjente platformer som WooCommerce, Magento, og Shopify, for å nevne noen. Fordelene ved å velge en kjent platform for nettbutikken din er mange, først og fremst sikkerhet og integrasjonsmuligheter, Vi hjelper deg å velge en platform som samsvarer med dine mål, så du får en nettbutikk som kan vokse i takt med dine ambisjoner.

Vi gjør deg synlig på nettet!

En ny flott nettbutikk hjelper lite hvis ingen besøker den. At nettbutikken er optimalisert for søkemotorer er avgjørende for å drive trafikk og salg til nettbutikken.

Vi hjelper deg med å identifisere viktigste søketermene for din butikk, og tilrettelegger innholdet for søkemotorer, så potensielle kunder finner deg, når de etterspør hva du leverer, på nettet.

Vi hjelper deg også med å bygge gode og effektive kampanjer for markedsføring på digitale platformer, som Google og Facebook.

Kontakt oss: