Synlighet

-det er jo det alt dreier seg om

Digital markedsføring hjelper deg til å flytte kostnaden med markedsføringen fra å være en utgift til å bli en investering. Vi kaller digital markedsføring for SYNLIGHET.

Det er jo det alt dreier seg om. Bli best mulig på nettsynlighet. Promotere de digitale markedskanalene dine slik at flest mulige av de rette menneskene ser det du vil vise frem. Det handler om synlighet på nett uansett hva du tilbyr kundene dine. Om du driver en nettbutikk, booking av overnatting, take-away mat eller noe annet må du få vist det frem om du skal få noe igjen for det du har investert.

Det kan vi hjelpe deg med. Vi passer på at nettsidene dine til enhver tid er søkemotor optimalisert (SEO), slik at de kommer høyt opp på søkeresultatsidene. Vi lager annonser og annonsekampanjer for deg som tiltrekker potensielle kunder til nettstedet ditt. Og vi analyserer statistikken fra nettstedstrafikken for å gjøre markedsføringen din enda mer effektiv.

Statistikk er vårt viktigste verktøy når vi skal måle effektiviteten av det digitale markedsarbeidet. Vi bruker Google Analytics til å se om de rette menneskene gjør det vi vil inne på nettsidene dine og hva vi må endre for å oppnå enda bedre resultater. Slik kan vi levere målbare resultater til deg.

Etter at LEVEL Digital lagde nye nettsider og ordnet med god synlighet for nettsidene våre, har vi opplevd en stor økning i henvendelser fra hele landet.
LEVEL Digital er gode på nettsynlighet.

Linn Therese Syvertsen
All Skilt & Dekor AS

Synlighet