En gruppe med gråkledde mennesker, med en person som er kledd i rødt i midten.


Første måned gratis

Bestill vår synlighetspakke innen utgangen av desember og få første måneden gratis. Kampanjen gjelder bestilling av Synlighetspakken med TimeBank.

Synlighet

-det er jo det alt dreier seg om

Digital markedsføring hjelper deg til å flytte kostnaden med markedsføringen fra å være en utgift til å bli en investering.

Vi kaller digital markedsføring for SYNLIGHET.

Det er jo det alt dreier seg om. Bli best mulig på nettsynlighet. Promotere de digitale markedskanalene dine slik at flest mulige av de rette menneskene ser det du vil vise frem. Det handler om synlighet på nett uansett hva du tilbyr kundene dine. Om du driver en nettbutikk, booking av overnatting, take-away mat eller noe annet må du få vist det frem om du skal få noe igjen for det du har investert.

Det kan vi hjelpe deg med. Vi passer på at nettsidene dine til enhver tid er søkemotor optimalisert (SEO), slik at de kommer høyt opp på søkeresultatsidene. Vi lager annonser og annonsekampanjer for deg som tiltrekker potensielle kunder til nettstedet ditt. Og vi analyserer statistikken fra nettstedstrafikken for å gjøre markedsføringen din enda mer effektiv.

Statistikk er vårt viktigste verktøy når vi skal måle effektiviteten av det digitale markedsarbeidet. Vi bruker Google Analytics til å se om de rette menneskene gjør det vi vil inne på nettsidene dine og hva vi må endre for å oppnå enda bedre resultater. Slik kan vi levere målbare resultater til deg.

TimeBank

Arbeidet med synlighet av markedskanalene dine er mest effektivt om det gjøres regelmessig. Derfor har vi en tjeneste vi har kalt TimeBank. TimeBank er en avtale for deg som trenger fleksibilitet og forutsigbarhet i det digitale markedsarbeidet ditt. Med TimeBank kjøper du et fast antall timer som du kan bruke av når du vil. Noen av de kan brukes fast hver måned for å holde kvaliteten oppe på SEO og annonseeffekten og noen av de kan du bruke når du trenger litt ekstra hjelp til nettside arbeidet. Du bestemmer selv hvordan du vil bruke timene. TimeBank er oversiktlig og effektiv.

Du har det travelt og har aldri tid til alt du skulle ha gjort. Arbeidet med nettside blir ofte skjøvet på. La oss hjelpe deg om timene ikke strekker til. Hvis du ikke fokuserer på en arbeidsoppgave, gjør du sjelden en god jobb. Det er lett å prioritere den «egentlige» jobben din. Vi har full fokus hele tiden på arbeidet vi gjør for deg. Da er det større sjanse for at du får mer ut av markedsbudsjettet ditt en om du prøver å gjøre arbeidet selv, inne imellom alt det andre du har å gjøre.

TimeBank avtalen starter på kr 1.990,- per måned (eks mva)

Kontakt oss:

Referanser: