Timebank

Trenger du fleksibilitet i markedsbudsjettet ditt eller har du behov for litt hjelp hver måned med SEO, Google Ads, Google Analytics med mer, da er vår TimeBank avtale det rette for deg.

Arbeidet med synlighet av markedskanalene dine er mest effektivt om det gjøres regelmessig. Derfor har vi en tjeneste vi har kalt TimeBank. TimeBank er en avtale for deg som trenger fleksibilitet og forutsigbarhet i det digitale markedsarbeidet ditt. Med TimeBank kjøper du et fast antall timer som du kan bruke av når du vil. Noen av de kan brukes fast hver måned for å holde kvaliteten oppe på SEO og annonseeffekten og noen av de kan du bruke når du trenger litt ekstra hjelp til nettside arbeidet. Du bestemmer selv hvordan du vil bruke timene. TimeBank er oversiktlig og effektiv.

Du har det travelt og har aldri tid til alt du skulle ha gjort. Arbeidet med nettside blir ofte skjøvet på. La oss hjelpe deg om timene ikke strekker til. Hvis du ikke fokuserer på en arbeidsoppgave, gjør du sjelden en god jobb. Det er lett å prioritere den «egentlige» jobben din. Vi har full fokus hele tiden på arbeidet vi gjør for deg. Da er det større sjanse for at du får mer ut av markedsbudsjettet ditt en om du prøver å gjøre arbeidet selv, inne imellom alt det andre du har å gjøre.

TimeBank avtalen starter på kr 1.990,- per måned (eks mva)