Du er i de beste hender – Vi kan digital kommunikasjon!

Våre tjenester er basert på årelang erfaring innen digital kommunikasjon og produksjon for digitale flater.
Vi er Google partner og sertifisert i Adwords & Analytics. Vi innehar ekspertisen!

Litt mer detaljer…

Interaksjonsdesign

Webdesign er mer enn bare grafisk design og layout. Webdesign er også informasjonsstruktur og forståelsen av brukernes interaksjon med websiden. Vårt mål er å produsere Unike websider som engasjerer brukerne og formidler ønsket informasjon. Vi KAN universell utforming!

Digital Strategi & Innsikt

Få maks ut av ditt publikum og få forretningsmessige fordeler ved å utvikle en digital strategi. Dette trenger ikke være 1000 sider, men ett levende dokument på noen sider gjør jobben utrolig mye lettere og mer målrettet. Det er sammen med måling og analyse med på å gi innsikt.

Sosiale Medier & E-Dialog

Vi utvikler og implementerer design for alle sosiale medier. Vi hjelper deg med skreddersydde kampanjer på sosiale medier og E-post. Vi setter opp løsninger for E-dialog i form av nyhetsbrev, oppdateringer og tilbud. Vi har også egne servere og kodeord for Mobil dialog og konkurranser.

Alt-I-Ett Publiseringsløsning

Wordpress er en alt-i-ett Publiseringsløsning i skyen som er enkel å bruke. Vi i LEVEL Digital AS bygger både enkle, malbaserte sider og kundetilpassede løsninger som krever skreddersøm. WordPress gir deg som kunde trygghet i forhold til videreutvikling av systemet og tilgang på utviklere.

Nettbutikker & Betalingsløsninger

Det blir hvert år omsatt for flere milliarder kroner på nett – og tallet er stigende. Netthandelen har tatt av! Vi hjelper deg å etablere nettbutikk, og setter opp effektive betalingsløsninger. Vi har lang erfaring med E-handelsystemer som som WooCommerce, OpenCart og Magento. Vi er også Shopify Partner fra 2017!

Målinger og Webanalyse

Vi har lang erfaring i å måle adferd på nett og mulighetene for å optimalisere. Vi er sertifisert i flere store systemer som WebTrends, CrazyEgg og ClickTale. Vi setter opp alt fra basic oversikter og A/B-testing til større brukertester av dine løsninger. Dette er også ett viktig ledd for å få best mulig innsikt.

Systemutvikling & Skreddersøm

Vi hjelper våre kunder med utvikling av løsninger tilpasset deres behov og eksisterende systemer. Høy kompetanse innen skredersøm av både front og backend systemer, gjør at vi løser de fleste utfordringer. Din bedrift er viktig, og vi sørger for at dine systemer forsterker det.

Online Markedsføring

Det er ikke noe poeng å ha en verdens beste sider eller produkter hvis ingen kan finne dem. Vi sikrer at brukerne finner deg raskt og enkelt! Vi er Google partner og sertifisert i AdWords. Vi kjenner de beste kanalene og finner de rette målgruppene for dine produkter og tjenester.

Domene, Hosting & Epost

Ønsker du å være sikker på at dine kunder alltid finner deg? Vi garanterer 99,9% oppetid på samtlige av våre webhotell. Vi sikrer deg også de beste verktøyene og raskeste serverne. Vi hjelper deg i tillegg med å sette opp strategiske domenenavn og E-postkontoer på alle dine enheter.