Vipps betalingsløsning på nett

Gjør det enkelt for din kunder å betale med å integrere Vipps betalingsløsning på nettsiden. Vipps har siden lanseringen blitt en av Norges mest populære løsninger for betaling, og overføring av penger. Vipps har, med sin enkle og trygge løsning, fått mer enn 2,6 millioner brukere. Vipps kan imidlertid bruker til mer enn overføring av penger til venner og kjente, og kjøp av pølser i idrettshallen.

Konverter med Vipps

For å øke antall konverteringer på din nettside, er en god betalingsløsning, som er rask, trygg og enkel å bruke, avgjørende. Med vipps slipper brukerne å finne frem kort, og taste inn betalingsinformasjon, de kan glemme kortnummer og sikkerhetskode, og i stedet raskt og enkelt betale ved å finne frem mobilen og taste inn telefonnummer.

Vi LEVEL digital kan hjelpe deg med å implementere Vipps betalingsløsning på din hjemmeside. Vi kan også hjelpe med å opprette nettbutikk, utforming av logo og visuell profil, nettannonsering, søkemotoroptimalisering og bookingsystemer. Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan gjøre din digitale hverdag enklere!

Vipps betalingløsning
Vipps betalingløsning

Gjør det enkelt for din kunder å betale med å integrere Vipps betalingsløsning på nettsiden