WooCommerce nettbutikk

Ønsker du å starte en nettbutikk,og komme i gang med e-handel? Har du en nettside, og ønsker å utvide den med en nettbutikk for varesalg? I så fall kan WooCommerce være løsningen for deg.

Kom igang med netthandel, med en nettbutikk fra WooCommerce

WooCommerce er den desidert mest populære løsningen for nettsalg på verdensbasis. Mer enn 40% av verdens nettbutikker bruker WooCommerce sin løsning for salg av varer. Det er flere grunner til at WooCommerce sin løsning har vunnet over så mange brukere. Den er lett å sette opp, lett å administere og lett å bruke, både for eiere og kunder. WooCommerce er open source og gratis, og det finnes et hav av plugins, som gir deg stor fleksibilitet.

Nettbutikk med WooCommerce

Hvorfor velge WooCommerce til din nettbutikk?

WooCommerce er en utvidelse til WordPress, som er den mest brukte publiseringsplatformen på nett, noe som gir stor fleksibilitet, og store muligheter for utforming og design. Hvis du allerede har en nettside, og ønsker å tilknytte en nettbutikk for salg av produkter, er WooCommerce den beste løsningen for deg.

WooCommerce lar deg velge mellom en rekke forskjellige betalingsløsninger, Nets, Netaxept, Dibs, Stripe, Vipps, PayPal og Klarna er noen av løsningene du har å velge mellom. Du kan velge mellom flere leveringstjenester, som Bring og PostNord, beregne fraktkostnader basert på vekt og mål, og sette opp pakkesporing, så kundene lett kan se hvor pakke befinner seg, og når den vil bli levert.

Hvis du allerede har en nettside, og ønsker å tilknytte en nettbutikk for salg av produkter, er WooCommerce den beste løsningen for deg

Hvordan kan LEVEL digital hjelpe deg med WooCommerce?

LEVEL digital har lang erfaring med å sette opp og drifte nettbutikker. Vi kan hjelpe deg uansett størrelse og og ambisjoner for nettbutikken. Om du allerede har en nettside og et kundegrunnlag, og ønsker å utvide med en liten nettbutikk, eller om du ønsker å starte fra bunnen, har vi kunnskapen og kompetansen. Vi kan hjelpe deg med alt fra design av logo og profil, oppretting og design av nettside, oppsett av nettbutikk, markedsføring og nettannonsering, og oppsett av Google Analytics.

Level digital leverer komplette pakker, med alt du trenger for å lykkes med din nettsatsning!

woocommerce
Meny