Du er i de beste hender – Vi kan Wordpress

Vi har lang erfaring og topp kompetanse innen WordPress som CMS. Fra Haugesund server vi flere selskaper med WordPress oppdateringer og skreddersøm.

Wordpress, et av verdens mest populære publiseringssystemer

WordPress ble lansert i 2003 som et verktøy for å bygge blogger på nettet. Systemet vokste raskt og utviklet seg etterhvert til å bli et fullverdig publiseringssystem (CMS). Ca. 20 % av alle nettsteder i verden er bygget på WordPress. Populariteten vokser fort, og omlag 35 % av alle nye nettsteder blir nå laget på WordPress. Publiseringssystemet har tilgjengelig et stort utvalg av komponenter for å utvide funksjonaliteten, og det gjør det derfor svært fleksibelt og muliggjør alt fra enkle blogger til netthandelsløsninger, presentasjonssider og business-sider. Systemet blir distribuert som åpen kildekode (open source), og er skrevet i programmeringsspråket PHP.

Wordpress webutvikling

Wordpress er opensource og gratis

WordPress er open source, og har et stort utviklermiljø med et utall forskjellige utvidelser og plug-ins å velge mellom. WordPress er gratis å bruke i utgangspunktet, men flere av utvidelsene kan koste penger. Det store utviklermiljøet og mange utvidelsene, gjør wordpress til en meget fleksibel plattform. Med mange utvidelser og plug-ins å velge mellom, kan det være vanskelig å finne den beste løsningen for ditt behov. Vi i LEVEL digital har bygget nettsider for bedrifter, i en rekke forskjellig bransjer, med forskjellige behov, og vet hvilke utvidelser som fungerer best for hvert bruksområde.

Fra våre lokaler i Haugesund har vi laget nettsider og nettbutikker basert på WordPress for bedrifter i hele Norge

Wordpress, fleksibelt for alle formål

Den kan brukes til å utvikle nettsteder og nettløsninger for de aller fleste formål. Det finnes utvidelser, som WooCommerse og Shopify, som kan brukes til nettbutikker og cateringvirksomhet. En har bookingsystemer for hotell og utleie-virksomhet, frisører og helsestudio. Betaligsløsninger og system for varelevering kan integreres på nettsidene. Uansett hvilke behov din bedrift har, og hvilke løsninger dere trenger, er WordPress den rette plattformen å bygge deres nettside på.

WordPress kan brukes av alle, men på lik linje med at alle kan plukke opp pensel og male ett maleri, kreves det det kunnskap og erfaring for å male et mesterverk. Det tar tid å sette seg inn i grensesnittet og de mange valgmulighetene wordpress gir. Skal du ha en nettside som skiller seg ut, med gode løsninger, som er rask, synlig, og brukervennlig, trenger du noen med kunnskap og erfaring innen webutvikling.

wordpress cogs

LEVEL digital kan WordPress

LEVEL digital har dyktige web- og systemutviklere Vi i LEVEL Digital AS bygger både enkle, malbaserte sider og kundetilpassede løsninger som krever skreddersøm. WordPress gir deg som kunde trygghet i forhold til videreutvikling av systemet og tilgang på utviklere. I tillegg til utvikling av nettsider, kan vi tilby hosting, løsninger for nettbutikker, bookingsystem og betalingsløsninger. Vi kan også hjelpe deg med logo og visuell profil, nettannonsering og synlighet. Kontakt oss i dag og hør hvordan vi kan hjelpe deg med din nettside

WordPress har følgende fordeler:

  • Enkelt å publisere nytt innhold: Artikler, nyheter, bilder, videoer og ellers alt hva man kunne ønske kan publiseres med få trykk.
  • Enkelt å tilpasse forskjellige brukernivå: Flere kan legge ut nytt innhold på siden, men ikke alle skal ha like rettigheter. Dette tilpasses enkelt i WordPress.
  • Utallige «plug-ins» tilgjengelig: Man kan utvide funksjonaliteten på siden ved bruk av små tilleggsprogrammer, også kalt «plug-ins».
  • Innebygget kommentarfunksjon: Besøkende på siden kan få mulighet for å kommentere på innhold.
  • Søkemotor optimalisert: Wordpress tar automatisk hånd om å gjøre siden din optimalisert for søkemotorer som f.eks. Google.
  • Flerspråklig: Wordpress støtter over 70 forskjellige språk, så har man brukere fra forskjellige land, er det lett å tilpasse.
  • Oppdateres jevnlig: Wordpress blir hele tiden oppdatert til å støtte den nyeste teknologi og sikkerhet.